Iets laten maken?

Wat dacht je van een ziele-schilderij? Hierbij ga ik mijn eigen gang naar aanleiding van een korte kennismaking en een foto. De indrukken die bij mij binnenkomen vertaal ik naar beelden op het canvas. Die slaan op wie je bent, hoe je in het leven staat en wat je  -nog onbekende- talenten zijn.

Het schilderij wordt geleverd met een uitgebreide beschrijving van de betekenissen op papier. Hieronder enkele voorbeelden.

Wat kost dat?

Bestaand werk


Je kunt zelf uitrekenen hoeveel het werk kost.

Daar bestaat een formule voor: (breedte + hoogte) x kunstenaarsniveau x kostenfactor = prijs schilderij. Ik heb mijn kunstenaarsniveau op 4 bepaald. Deze formule kun je nalezen op Cultuurpunt.


Opdracht


Vlak voordat ik aan jouw opdracht begin betaal je 50% van de overeengekomen prijs. Dit is voor de aanschaf van materialen en de tijd. Deze kosten kunnen om deze reden ook niet worden terugbetaald. Na goedkeuring van het werk wordt de overige 50% vlak voor verzending/overhandiging overgemaakt.


Levering


De levertermijn en de aflevering (en de eventuele kosten hiervan) geschiedt altijd in overleg. Bij verzending wordt het werk verzekerd en goed verpakt verstuurd. Afhalen kan natuurlijk ook.

Wil je een repro? De prijs daarvan is op aanvraag.